Přístupový kód

Přečtěte si o tématu Přístupový kód. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Přístupový kód, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Přístupový kód.
Předvolba 905: nebezpečí, nebo nafouknutá bublina?

Předvolba 905: nebezpečí, nebo nafouknutá bublina?

Předvolba 905, aneb hovor za 990 Kč? Zjistili jsme například, že se zatím nedovoláte, odhalili jsme první podvodníky a víme, jak se chránit.

Aleš Pospíšil|39

Sony Ericsson W800i: walkman s funkcí mobilu (test)

Sony Ericsson W800i: walkman s funkcí mobilu (test)

Otestovali jsme dychtivě očekávaný walkman od Sony Ericssonu. „Pomerančový“ skvost má paměťovou kartu s kapacitou půl gigabajtu, výborná sluchátka, stejně skvělý fotoaparát i funkční nabídku jako K750i.

Michal Sedlák|334

Siemens SX1 prakticky: nic pro amatéry

Siemens SX1 prakticky: nic pro amatéry

Siemens SX1 patří mezi nejlépe vybavené telefony na trhu. Pokud chcete maximálně využít jeho možností, přečtěte si mnoho zajímavých poznatků a tipů zkušeného uživatele. O některých věcech jste určitě neměli ani ponětí.

Radek Hulán|132

Kompletní přehled: jak používat  MMS u Eurotelu a T-Mobilu

Kompletní přehled: jak používat MMS u Eurotelu a T-Mobilu

Oba naši největší mobilní operátoři již spustili multimediální zprávy. Chcete vědět, jak je u obou operátorů nastavit, jak MMS posílat či jaké mají multimediální textovky možnosti u jednotlivých operátorů?

Ivan Lukáš|13