Oskar má nového mluvčího (oficiální zpráva)

Tisková zpráva, 29. prosince 2004 – Od začátku roku 2004 nastupuje na pozici  senior manažera PR a tiskového mluvčího Oskara Petr Šindler. Ve funkci střídá Igora Přerovského, který se nyní bude plně věnovat funkci viceprezidenta pro značku a komunikaci, kterou převzal již v červenci 2003.

Průpravou Petra pro novou roli bylo téměř sedmileté působení v přední mezinárodní public relations agentuře GCI Praha. Zde naposledy zastával pozici Business Unit Directora. Staral se o strategické poradenství a plánování pro významné klienty agentury. Většina z nich patříla do sektoru informačních technologií a telekomunikací.

Petr vystudoval obor Ekonomika podnikání v obchodě a službách na Obchodně podnikatelské fakultě Slezské univerzity v Karviné. V roce 2003 získal doktorát na VŠE v Praze ve specializaci marketing. V témže roce vydal v nakladatelství Grada knihu o práci s emocemi v marketingové komunikaci.

Když se najde volná chvíle, rád se podívá do hor a věnuje se sportu. Baví ho cestování a nevynechá příležitost navštívit dobrou výstavu.


Chcete něco méně oficiálního?

Diskuze (25) Další článek: Učitelé volají po zákazu mobilů ve školách (přehled bleskovek)

Témata článku: Nov, Oskar, Volná chvíle