Eurotel měl ke konci roku 4,2 milionu zákazníků

Tisková zpráva, Praha 8. ledna 2004 – Společnost Eurotel Praha, spol. s r. o., si v roce 2003 nejen udržela, ale nadále posílila své vedoucí postavení na českém telekomunikačním i mobilním trhu, když ke konci roku registrovala ve své síti rekordní počet téměř 4 215 000 zákazníků. Celkový počet nových zákazníků Eurotelu tak v loňském roce překročil hranici 323 tisíc.

„Ačkoliv český mobilní trh ještě není saturován, panují zde vysoce konkurenční podmínky, a proto máme opravdu upřímnou radost z toho, že se nám daří nejenom dloluhodobě udržovat spokojenost stávajích zákazníků, ale také úspěšně získávat zákazníky nové. Jsme připraveni tuto důvěru nezklamat a poskytnout jednotlivým segmentům našich zákazníků v roce 2004 ještě více důvodů, proč využívat naše služby,“ uvedl Terrence Valeski, generální ředitel společnosti Eurotel Praha.

Na rostoucím počtu nových zákazníků se před koncem roku rozhodující měrou podílela také vánoční kampaň. V době od 20. listopadu 2003, kdy kampaň odstartovala, si služby společnosti Eurotel aktivovala významná část nových zákazníků. „Pozitivní vývoj počtu našich paušálních zákazníků, zejména v posledním čtvrtletí roku 2003, do značné míry překonal naše očekávání. Máme obzvláště radost, že většinu nových tarifních zákazníků přilákala naše unikátní nabídka služeb Eurotel Data Nonstop,“ komentoval nárůst Terrence Valeski.

Předvánoční kampaň Eurotelu nebyla cílena pouze na nové, ale i na stávající klienty. Noví zákazníci mohli v rámci předvánoční nabídky využít zvýhodněných cen Go sad, nového tarifu Special Go či zvýhodnění aktivačních poplatků. Více než třetina zákazníků Eurotelu se zapojila do SMS soutěže, kde mezi nejzajímavější ceny patřily zájezdy do atraktivních „ledových“ destinací, či MMS telefony, vyhrával ale každý z účastníků.

Pražané a návštěvníci Prahy si pak mohli zpestřit předvánoční období návštěvou Eurotel ledového království které bylo vybudováno na Staroměstském náměstí. Eurotel ledové království navštívilo v průměru 1200 lidí denně, průměrně 506 návštěvníků, zejména dětí, si denně přišlo zabruslit.

Diskuze (27) Další článek: Symbian je 35x úspěšnější než Microsoft Smartphone

Témata článku: , Zak, Rok, Mil, Euro &, Vánoční kampaň, Unikátní nabídka, Ledové království, Významná část, Euro, Zákaz