Jarní nabídka od Oskara

Víkendové SMS do Oskara zadarmo. Pět hodinových hovorů ve vlastní síti zdarma. Deset MMS do Oskara nebo na e-mail měsíčně zdarma. A navrch dva módní telefony do nové jarní kabelky.

Praha 2. března 2004 – Jaro přichází a všechno je hned veselejší. Venku i u Oskara. Ten pro své zákazníky rozšířil nabídku v Dárkovém koši a připravil dva stylové módní telefony za zvýhodněnou cenu.

Noví zákazníci si teď budou moci vybrat, jestli chtějí mít měsíčně pět hodinových hovorů zadarmo, posílat o víkendu textové zprávy do Oskara bez poplatku anebo mít zadarmo multimediální zprávy v rámci sítě. Jak dlouho budou moci výhod z Dárkového koše využívat, závisí na tom, jaký si vyberou tarif (viz tabulka).

Služba Moje dlouhé hovory umožňuje volat celou hodinu v rámci sítě Oskar. Zákazník přitom neplatí nic. Dlouhý hovor se vybírá pomocí předvolby *5 a pak čísla v národním formátu.

Za službu Moje víkendové SMS mluví už název: Od soboty 00.00 hodin až do nedělní půlnoci může zákazník poslat do Oskara tolik SMS zpráv, na kolik mu jen budou stačit svaly na palcích. Stát ho nebudou vůbec nic.

Položka Moje Oskar MMS v Dárkovém koši umožňuje klientům Oskara poslat měsíčně 10 multimediálních zpráv do vlastní sítě nebo na e-mail, aniž by se jim na konci účtovacího období objevily na složence.

Navíc lze službu Moje Oskar MMS kombinovat s koupí telefonu za zvýhodněnou cenu, pokud vybraný mobil umí posílat multimediální zprávy. A jeden takový nový módní telefon za velice zajímavou cenu Oskar v  nabídce má. Kdo na jaře obměňuje šatník, má jedinečnou příležitost pořídit si i skvělý doplněk. „Véčko“ Samsung S300M má dva displeje, z nichž jeden umí rozeznat 65 tisíc barev a druhý se umí proměnit v zrcátko, takže se dobře uplatní v každé kabelce. Zatímco Samsung je extrémně malý, další stylový mobil SonyEricsson Z200 je sice o něco větší, ale o to víc vynikne jeho zajímavý design. Navíc má veliký barevný displej. A teď to vůbec nejzajímavější: Cena. Samsung S300M stojí s tarifem Nezavěšuj 4977 korun včetně daně, SonyEricsson Z200 vyjde se stejným tarifem a daní na 2577 korun.

Jak dlouho a jak moc si budou zákazníci užívat nové služby Dárkového koše podle zvoleného tarifu

 

Řekni mi

3 měsíce

Povídej

6 měsíců

Nezavěšuj

12 měsíců

Moje dlouhé hovory (pět hovorů měsíčně)

15 hovorů

30 hovorů

60 hovorů

Moje víkendové SMS

o víkendu neomezeně

Moje Oskar MMS (10 zpráv měsíčně)

30 MMS

60 MMS

120 MMS

 

 

 

 

Kolik budou stát zvýhodněné módní telefony s Tarify nové generace? (cena vč. DPH)

Sony Ericsson Z200

4 577 Kč

3 577 Kč

2 577 Kč

Samsung S300M

7 577 Kč

5 977 Kč

4 977 Kč

Váš názor Další článek: Konec šuškandy: Oskar nabízí nové balíčky služeb

Témata článku: