Aktuálně: Tři nové mobily od Motoroly

Motorola dnes představila tři multimediální novinky, které vynikají zejména hudebními schopnostmi. Snad proto byly uvedeny na hudebním festivalu v Miami. Pojďme si je v krátkosti přestavit.

Motorola E398

Tento telefon je pro muziku jako stvořený, pro kvalitní poslech nabízí dvojici 3D reproduktorů a samozřejmě i MP3 přehrávač. Ve výbavě dále nalezneme VGA fotoaparát a barevný displej s rozlišením 176 x 220 obrazových bodů. Mobil umí komunikovat přes Bluetooth a nabízí taky Javu.

 

Motorola E680

Tento kousek spadá do kategorie chytrých telefonů, v jeho útrobách ovšem nenalezneme Symbian ani Windows Mobile. Jeho operačním systémem je Linux. Ovládání je svěřeno dotykovému displeji o rozlišení 320 x 240 bodů. Nechybí VGA fotoparát, MP3 přehrávač, podpora paměťových karet nebo Bluetooth.

  

Motorola C650

Poslední novinkou je stylový telefon s podporou GSM 900/1800/1900 MHz. Mobil nabízí VGA fotoaparát s čtyřnásobným přiblížením a schopností pořizovat video. Mezi další přednosti patří displej s 65 000 barvami, MP3 vyzvánění, Java, MMS nebo GPRS.

 

Podrobné informace naleznete v zítřejším vydání.

Diskuze (16) Další článek: Akcionáři Psionu protestují proti prodeji Symbianu Nokii

Témata článku: Motorola, Motorola C650, Motorola E398, Motor, Motorol, Akt, Nov, MOBI, Mobil