Chystaný Siemens S65: oficiální fotky, první tajné informace

Siemens S65 už není zahalen tajemstvím, včera se objevily první snímky chystaného top modelu. Pokud se potvrdí neoficiální informace, máme se na co těšit: 1,3 megapixelový fotoaparát, MP3 přehrávač, rádio, Bluetooth a možná i paměťové karty!

Siemensu unikly oficiální obrázky chystaného modelu S65. Únik v tomto případě asi není správné slovo, protože cesta, kterou se ze Siemensu obrázky dostávají ven, je už dlouho stejná a pěkně „profláklá“. Je dokonce možné, že Siemens informace pouští záměrně.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Oficiální fotografie Siemensu S65

Obrázky jste viděli už včera. V tomto článku se v krátkosti podívejme, co nám Siemens S65 nabídne. Telefon bude představen příští týden, pravděpodobně ve středu, tedy den před zahájením veletrhu CeBIT, kde mobil uvidíme naživo. Jak lze vidět z obrázků, doby zakulacených Siemensů jsou už dávno pryč, telefon je dokonce hranatější než nedávno představený model CX65. Tvarem dost připomíná Sony Ericssony. Abychom byli přesní, nový top model Siemensu přichází v době, kdy Sony Ericsson představil nástupce T610 a T630 v podobě K700. Konkurenční boj může začít.

  Klepněte pro větší obrázek
Siemens CX65 -- Sony Ericsson K700 -- Siemens S65

Siemens S65 bude mít podle neověřených informací digitální fotoaparát s rozlišením 1,3 megapixelu, aktivní displej s 65 000 barvami, 32 MB paměti, Bluetooth, FM rádio a MP3 přehrávač. O ničem jiném zatím nebyla řeč. Jak si můžete všimnout, pod joystickem se nachází zvláštní tlačítko, které podle nás reprezentuje funkci Push to talk. Může se ovšem klidně jednat o tlačítko pro přístup k wapovému prohlížeči apod. Siemens s funkcí PoC každopádně počítá, vyjádřil to už v dřívějším tiskovém prohlášení.

Při podrobném zkoumání jedné z fotek jsme narazili na něco, co by mohlo vypadat jako slot na paměťové karty SD/MMC. Rozměrově by to odpovídalo, schválně se podívejte na výřez spodní části telefonu a zaměřte svůj zrak na zakrytou štěrbinu nad datovým konektorem.

 
Že by slot na paměťové karty? -- Zajímavé Bluetooth sluchátko

Zbylé funkce budou pravděpodobně vycházet ze Siemensu CX65. Můžeme tedy očekávat telefonní seznam na 1000 čísel nebo tradiční GPRS třídy 10 (4+2). Na podrobnější parametry musíme počkat do příštího týdne. Siemens s novými modely zřejmě představí i novou várku příslušenství, na snímcích můžeme zaregistrovat Bluetooth sluchátko nebo přídavné zařízení, které by mohlo mít funkci blesku.

Oficiální obrázky Siemensu S65

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Diskuze (106) Další článek: Další plakáty na plochu s novými Sony Ericssony

Témata článku: Siemens, Siemens CX65, Siemens S65, Přídavné zařízení, Informace, F +, Info