Nový Sony Ericsson A1404S: stylové véčko s rádiem

V Japonsku se již brzy začne prodávat nový mobilní telefon od Sony Ericssonu. Nabídka véčkových telefonů u tohoto výrobce se rozšiřuje jen velmi pomalu, svým dílem však přispěje právě také nový model A1404S. Telefon je velmi stylový, má nápaditý design s předním krytem zaobleným až ke kloubu. Můžete na něj podobně jako u Nokie 7270 připevnit doplňkové kožené kryty. Jejich nabídka je velmi pestrá.

 

Dále se telefon může se pochlubit dvěma barevnými displeji, přičemž ten vnitřní nabízí úctyhodné rozlišení 320 × 240 obrazových bodů a 262 tisíc barev. Vnější displej zobrazí 65 tisíc barev. Nechybí ani fotoaparát, který je však jen standardní, s rozlišením VGA. Dalším lákadlem je integrované rádio a prvek pro dálkové ovládání domácích spotřebičů prostřednictvím infraportu. K dispozici je 8 MB paměti a hrát bude nový Sony Ericsson čtyřiašedesáti hlasy.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Malá ukázka z mnoha nabízených přídavných krytů

Takový telefon by se jistě dobře uchytil i v Evropě, co myslíte? Bohužel je však určen pouze pro sítě CDMA a prodávat se bude pouze v Japonsku.

 

Diskuze (26) Další článek: Eurotel chystá nové tarify!

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Eri, Styl, Son, Nov, Úctyhodné rozlišení, Přídavný kryt,