Edenred přichází s duální kartou, která umožňuje pohodlné placení jídel a benefitů

Rok po ostrém startu služby Apple Pay přichází společnost Edenred s další novinkou, která výrazně zjednodušuje klientům placení jídel a volnočasových benefitů. Obě platební funkce firma spojila v rámci jedné čipové karty Edenred Card, která je vydávána ve standardu Mastercard. Zaměstnanci tak již nebudou muset používat zvlášť jednu kartu pro placení jídel a druhou pro platby za volnočasové benefity.

Edenred Card je předplacená karta, na kterou zaměstnavatel pravidelně zasílá prostředky na stravování a volnočasové aktivity. Její hlavní výhodou je, že sama rozliší, z jakého účtu se daná útrata platí – zda jde o platbu z prostředků na jídlo či volnočasový benefit. Zaměstnanci i zaměstnavatelé mají přitom díky přidružené aplikaci přehled o všech platbách. Čipová karta také zajišťuje maximální bezpečnost plateb. Výhodou karty je i to, že k platbě její majitel využívá nejdříve ty prostředky, které jsou na účtu od zaměstnavatele nejdéle.

Zaměstnavatelé tak dostávají možnost v jediném produktu nabídnout 2 benefity, díky kterým firma s 20 zaměstnanci ušetří na daních a sociálním pojištění běžně přes 325 000 Kč. V současné době, kdy nominální mzdy rostou o více než 7 % ročně, tak Edenred Card nabízí ideální možnost, jak zaměstnavatelé mohou navýšit čistý příjem svým zaměstnancům výhodně pro obě strany.

Novou Edenred Card si mohou lidé samozřejmě přidat i do svých mobilních zařízení. Platit s ní lze jak prostřednictvím iPhonů, tak i s mobilními přístroji s operačním systémem Android. Společnost Edenred je jedinou firmou z oboru, která nabízí obě možnosti mobilních plateb. Apple Pay nyní rok po startu používá 40 tisíc zákazníků Edenred, dříve zavedenou službu Google Pay pak 30 tisíc lidí. Každý měsíc přibývá 5 000 nových zákazníků, kteří platí jídlo a volnočasové benefity mobilními zařízeními. Počítáme s tím, že toto tempo se díky startu nového produktu Edenred Card se dvěma peněženkami ještě zrychlí,“ říká Nicolas Eich, generální ředitel společnosti Edenred CZ.

Další článek: Sony pomalu odhaluje letošní portfolio. Jako první je tu levná Xperia L4

Určitě si přečtěte

Nový iPad Pro zamotá hlavu hned dvakrát. Prvně výkonem, pak cenou
iPadOSiPadTablety