Oskar dosáhl srovnatelného pokrytí jako ostatní operátoři

Oskar, nejmladší mobilní operátor na českém trhu, dosáhl za 9 měsíců od zahájení komerčního provozu a 13 měsíců od získání licence srovnatelného pokrytí s ostatními mobilními operátory v České republice. Signál Oskara pokrývá již více než 98 % populace.
Oskar dosáhl srovnatelného pokrytí jako ostatní operátoři

„Oskarovi se podařilo překonat všechna očekávání a ve spolupráci se společnostmi Ericsson a Siemens zajistit slibované pokrytí a kvalitu sítě. Oskar tak splnil svůj další slib a zákazníci mohou nyní s Oskarem volat bezmála po celé zemi, stejně jako využít služeb našich 55 roamingových partnerů v 28 zemích světa,“ řekl Jon Eddy, technický viceprezident společnosti.

Oskar dokázal vystavět svou síť v čase, který je v historii GSM rekordním. Oskar tak již nyní splnil licenční požadavky, které mu byly stanoveny Českým telekomunikačním úřadem pro rok 2001. Spolehlivost a dostupnost sítě dává Oskarovi možnost soustředit se plně na rozvoj nových služeb, včetně technologií nové generace, a zpřístupňovat je v podobě nejvýhodnější nabídky v souladu se svými dlouhodobými cíli všem svým zákazníkům. Nové aktuální pokrytí umožňuje i velmi optimistický předpoklad dalšího navýšení tržního podílu, který je v současnosti více než pětiprocentní.

„Dnešním dnem jsou již Oskarovy služby v dosahu každého v České republice,“ řekla Karla Stephens, viceprezidentka společnosti. „Věříme, že aktuální mimořádně výhodná vánoční nabídka díky novému atraktivnímu pokrytí osloví i zákazníky z Královic, Smržovky, Bezna a dalších obcí a měst, která byla signálem nově pokryta v uplynulých týdnech. Oskar má pro každého Štědrý den.“

Chcete-li si objednat jakoukoli z Oskarových služeb, včetně Oskarovy mimořádné vánoční nabídky, nebo máte-li zájem o informace o detailech Oskarova aktuálního pokrytí, můžete zdarma volat OskarKontakt 0800 / 177 117.

O Českém mobilu

Po získání licence na provozování duální mobilní sítě GSM 900/1800 v říjnu roku 1999 se Český Mobil a.s. stal třetím mobilním operátorem v České republice. Komerční provoz zahájil 1. března 2000 s označením služeb Oskar. Ke konci 3.čtvrtletí letošního roku měl Oskar 165.000 zákazníků.

Český Mobil patří do skupiny telekomunikační společnosti Telesystem International Wireless (TIW). TIW je dynamicky se rozvíjející globální operátor mobilních telekomunikačních sítí s více než 3,9 miliony zákazníků po celém světě. Akcie TIW jsou kótovány na torontské burze ("TIW") a na burze Nasdaq ("TIWI").

TIW buduje panevropskou specializovanou digitální mobilní radiotelekomunikační síť (ESMR) prostřednictvím své dceřiné společnosti Dolphin Telecom. Kromě analogových služeb SMR ve Velké Británii, Francii, Německu, Belgii, Španělsku a Portugalsku nabízí společnost Dolphin Telecom ve Velké Británii rovněž služby ESMR.

TIW je strategickým partnerem páté největší brazilské telekomunikační skupiny a v rámci svých aktivit ve střední a východní Evropě je předním poskytovatelem mobilních služeb GSM v Rumunsku. Po obdržení licence v říjnu roku 1999 se stala rychle se rozvíjejícím duálním GSM operátorem v České republice.

Diskuze (11) Další článek: Roaming na Twistu: když sto procent není sto procent

Vybrali jsme nejlepší telefony, které si v říjnu 2021 můžete koupit

Jak promítnout displej telefonu na počítač s Windows 10

Chcete jednoduše ukázat známým fotky z dovolené a displej vašeho telefonu vám přijde malý? Promítněte si jej na obrazovku počítače, bez nutnosti kopírování nebo připojení přes kabel.

Jan Spěšný
SmartphoneWindows 10Android
Nejlepší aplikace pro tento týden: Šifrovaný cloud, nejlepší kavárny světa a unikátní kalkulačka

** V marketech najdete množství titulů, ale jak objevit ty kvalitní? ** Každý týden je vybírá Apple, ale řada z nich má i verzi pro Android. ** Výsledkem jsou kolekce těch nejlepších aplikací svého druhu.

Adam Kos
Nejlepší aplikace
Rozklad údajně stabilního nanomateriálu hrozí znečištěním životního prostředí

Jaroslav Petr