Téměř 5 000 návštěvníkům zpestřily Brněnskou muzejní noc produkty společnosti Epson

Produkty Epson se již po páté staly součástí jedné z výstav v rámci Brněnské muzejní noci. I tentokrát byly pro účely akce zapůjčeny Technickému muzeu v Brně. Návštěvníci si tak mohli prohlédnout a vyzkoušet, chytré brýle Epson Moverio BT-200, ITS tiskárnu, či interaktivní MagicBox s projektorem Epson EB-585Wi.

Ing. Šárka Motalová, za oddělení komunikace a marketingu Technického muzea v Brně, říká: „Brněnská muzejní noc v Technickém muzeu v Brně se vydařila. Kolem 5 000 návštěvníků vidělo nejen historii ale také blízkou budoucnost, možno říci nejnovější současnost v oblasti techniky, a to hlavně díky společnosti EPSON. Jejich "magic box" či "kouzelné brýle", jak je pojmenovali návštěvníci, byly neustále v obležení zájemců. Některé děti šlo jen stěží odtrhnout a obsluhující personál musel vynakládat velké diplomatické schopnosti, aby se dostalo na všechny.  Asi desetiletý Honzík večer glosoval - z celého Technického muzea v Brně byly nejlepší kouzelné brýle (Epson Moverio BT-200).  Rádi bychom společnosti  Epson za spolupráci na Brněnské muzejní noci 2016 poděkovali."

Ing. Kateřina Bradáčová, Marketing Coordinator CZ & SK společnosti Epson, uvádí: „Pro návštěvníky jsme vedle zajímavých produktů, jako jsou chytré brýle Moverio BT-200, tiskárna ITS či interaktivní MagicBox,  připravili i několik projekcí. Hned u vstupu se čekající návštěvníci  seznámily s informacemi ohledně bohatého programu prostřednictvím  projekce  na strop z projektoru  Epson EB-1940W  a v hlavním sále pak pomocí projektoru Epson EB-Z11000 shlédli velkoplošnou projekci doplňující hlavní program. Součásti projekcí byla i živá ukázka a srovnání projekčních technologií 3LCD a DLP.  Naše  projektory těží z výhod 3LCD technologie, která zajišťuje vysokou kvalitu obrazu díky stejně vysokému výstupu bílého i barevného světla, který zaručuje jasné barvy i za bílého dne. Překážkou pro projekci nebyl ani sobotní prosluněný den, který pořadatelům skvěle vyšel  v tento významný muzejní den.“

Další článek: Honor 7 dostává aktualizaci na Android Marshmallow

Vybrali jsme nejlepší telefony, které si v říjnu 2022 můžete koupit

** Každý měsíc vybíráme nejlepší mobily v několika kategoriích ** Smartphony dělíme podle výbavy a ceny, aby si mohl vybrat každý ** Nezapomínáme ani na tablety a tlačítkové telefony

Pozor na falešnou aplikaci SecureVPN. Pokud ji stáhnete mimo Google Play, vpustíte do svého telefonu malware

** Hackeři se opět ve velkém zaměřili na Android ** Už od ledna distribuují podvrženou VPN aplikaci ** Stačí ji stáhnout z webu, povolit oprávnění, a máte velký problém

VPNEsetMalware
Šedý trh s předplatným se vymyká kontrole. Spotify, Netflix nebo Disney+ můžete mít doslova za pár korun

** Sdílení účtů mezi kamarády je jen začátek ** Dnes letí nákupy předplatných v Indii nebo na Aliexpressu ** Superlevné „netflixy“ ale mohou nakonec spíš škodit

PředplatnéNetflixSpotify
Google není jen vyhledávač: 15 užitečných funkcí, o kterých možná ani nevíte

** Google umí kromě vyhledávání i spoustu dalších věcí ** Vybrali jsme více než 15 užitečných funkcí a schopností ** Stačí zadat do vyhledávače ta správná klíčová slova

TipyVyhledávačeGoogle
Přehled zařízení, která dostanou Android 13. Aktualizace se týká topmodelů i levnějších telefonů

** Update na Android 13 očekávají majitelé mnoha zařízení ** V tomto přehledu se dozvíte, kdy dorazí i do vašeho telefonu ** Článek průběžně aktualizujeme, výrobce řadíme podle abecedy

Android 13Aktualizace softwaru
Facebook má nejspíš vaše telefonní číslo, i když jste mu ho nikdy nedali. Tímto tajným nástrojem ho můžete smazat

**Meta poskytuje nástroj na vymazání telefonních čísel a e-mailových adres z Facebooku a Instagramu **V minulosti Mark Zuckebrg popřel, že by Facebook vytvářel stínové profily **Metě teď můžete sebrat klíčové iddentifikátory, pořád o vás ale nejspíš ví mnoho dalšího

Petr Urban
MetaSledováníSociální sítě
Vybrali jsme 15 smartphonů s nejlepším poměrem ceny a výkonu. Za své peníze chtějte maximum

** Hledáme smartphone, který nestojí jmění, ale přitom je kvalitní ** Podle hlediska ceny a výkonu jsme vybrali 15 nejvýhodnějších modelů ** Připravte si sedm až třináct tisíc korun

Střední třídaSmartphonyNákup a ceny
Konec českého poskytovatele internetu v přímém přenosu. Připomíná to krachující energetické firmy
CETINPoskytovatelé internetuPřipojení k internetu
Vyzkoušeli jsme levnou autodiagnostiku s Androidem. Servisy ohrnou nos, řidičům bude stačit

** Smartphone s Androidem dnes využijete i pro autodiagnostiku ** Jednotku OBD-II dnes pořídíte za pár stovek ** Co se vše dokáže diagnostika s bezplatným SW v češtině?

DiagnostikaPro řidiče
Máte rádi malé telefony? Pak si oblíbíte tohoto třípalcového drobečka, který není větší než platební karta

** Dnešní telefony se předhánějí v tom, který z nich bude větší ** Malé telefony na trhu skoro vyhynuly... ** Čínská značka si připravila telefon do dlaně s třípalcovým displejem

InfraportKompaktní velikostSmartphony