Vary u vás doma. Vodafone ve své videotéce nabídne přes 30 filmových lahůdek českých i zahraničních tvůrců

Společnost Vodafone je dlouholetým partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a platí to i po oficiálním odložení letošního 55. ročníku, kdy firma podpořila přehlídku filmů Tady Vary. Díky tomuto partnerství přináší Vodafone TV a Horizon TV ojedinělé rozšíření videotéky. Jde o desítky českých i zahraničních snímků, které v karlovarských kinosálech nejvíce rezonovaly v uplynulých letech.

Letošní ročník karlovarského filmového festivalu odsunuli organizátoři kvůli onemocnění COVID-19 na rok 2021. Nejen pro ty, kterým jeden z nejstarších filmových festivalů na světě chybí, je tu Vodafone, protože od 13. července přináší desítky filmů z Karlových Varů divákům rovnou domů. Zákazníci Vodafone TV i Horizon TV se mohou těšit na filmy, které v loňských festivalových letech nejvíce rezonovaly u diváků, měly skvělé hodnocení nebo premiéru.

„Vodafone TV má ambici stát se nejlepším poskytovatelem obsahu pro rodiny, teď proto přidává festivalovou nabídku. Z ní si vyberou milovníci komedií, thrillerů i dramat. Ve videotéce nebudou chybět snímky jako Parazit, Velká nádhera, dále AmazingGrace nebo Já, OlgaHepnarová. Diváci si mohou užít jedinečný filmový zážitek nejen z pohodlí domova, ale videotéka je zároveň součástí mobilní aplikace Vodafone TV, filmy si tak každý může vzít i na cesty,“ říká Simona Lišková, ředitelka marketingu Vodafonu.

Ke zhlednutí je také například maďarská komorní studie dvou rodin s názvem Rodinné štěstí, francouzský film Utop se nebo plav i snímek Toni Erdmann

Videotéka už je v ceně televizních tarifů

Zákazníci najdou festivalové snímky snadno na jednom místě ve speciální sekci Vodafone TV nazvané „Vary u vás doma“. Také ve službě Horizon TV budou filmy snadno přístupné a diváci je budou mít po ruce – bez složitého hledání, stahování nebo registrace do nových placených služeb.

Rozšíření videotéky je součástí televizních tarifů Komfort a Komplet. K TV tarifu Klasik ji lze přikoupit za 99 korun.

Vodafone podpořil i promítání v kinech

Pro ty, kteří si chtěli zajít na film do kinosálu, našli nakonec pořadatelé karlovarského filmového svátku letos i v komplikované situaci alternativu. I za podpory Vodafonu se v bezmála stovce kin po celé České republice 3. až 11. července uskutečnila přehlídka Tady Vary a nabídla 16 filmových titulů.

Další informace o videotéce Vodafonu a festivalových filmech najdete na webové stránce  www.vodafone.cz/televize.

Další článek: Tohle je 5 nejstahovanějších her z marketu AppGallery v telefonech Huawei a Honor

Sonic Colours Ultimate: původní zážitek s minimem novinek | Recenze

Původní hratelnost, vylepšená grafika a nějaké ty drobné změny navíc. Bude to však stačit?

Ladislav Novák
RecenzeArkády
Novinky od AMD: výkonnější Ryzeny díky technologii 3D V-Cache, nová APU i mobilní grafiky

** AMD ukázalo novou technologii čipletů 3D V-cache pro procesory ** K dispozici jsou nové modely APU a mobilních grafik ** Konečně jsme se dočkali podrobného představení technologie Super Resolution

Karel Javůrek
ProcesoryGrafické kartyAMD
5 největších novinek akce Kickoff Live!: upíři v Praze, Elden Ring a další

Festivaly nám začaly a my pro vás máme první souhrn toho, co byste neměli minout.

Martin Nahodil
Summer Game Fest
Z nejistého fintechu je už normální banka. Návod, jak se připojit k Revolut Bank

Revolut zavedl možnost zřídit si klasický vkladový účet. Tím pádem se nemusíte obávat, že byste v případě krachu o své peníze přišli. Jak a proč si účet zřídit?

Jan Spěšný
Vybrali jsme nejlepší telefony, které si v září 2021 můžete koupit

Vědci naučili krávy chodit na záchod. Doufají, že tak sníží jejich emise skleníkových plynů

** Němečtí vědci naučili chodit krávy na záchod ** Chtějí tak snížit emise skleníkových plynů ** K dokonalosti však ještě něco chybí