Tón

Přečtěte si o tématu Tón. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Tón, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Tón.
Poznejte aplikaci podle zvuku. Jak si na Androidu jednoduše nastavit vlastní tóny oznámení | Zdroj: Shutterstock

Poznejte aplikaci podle zvuku. Jak si na Androidu jednoduše nastavit vlastní tóny oznámení

** Oznámení jsou nedílnou součástí smartphonů ** Každému oznámení libovolné aplikace lze nastavit vlastní melodii ** Podle zvuku tak hned poznáte, které aplikace se nová notifikace týká

Martin Chroust|2

NotifikaceJak...Android
Výrobci a operační systémy – kdo udává tón?

Výrobci a operační systémy – kdo udává tón?

Jak se letos daří světové jedničce? Který mobilní operační systém raketově stoupá vzhůru? Kolik procent z prodaných mobilů tvoří smartphony?

Jan Posejpal|57

Nechte volajícím zahrát: jak na uvítací tóny

Nechte volajícím zahrát: jak na uvítací tóny

Jestliže patříte do skupiny lidí, kteří se rádi odlišují nebo jen chcete potěšit ty, kteří vám volají, jistě oceníte možnost změny klasického vyzváněcího tónu. Veselou melodií si můžete volajícího optimisticky naladit, zábavnou hláškou vyjádřit svůj styl a oblíbenou písní vždy potěšit své přátele. Služba je to lákavá, jak ji aktivovat a co to stojí?

David Polesný|14

Uvítací tóny T-Mobilu: pojďme to vyzkoušet

Uvítací tóny T-Mobilu: pojďme to vyzkoušet

Od pondělka si můžete u T-Mobilu aktivovat Uvítací tóny. Když vám někdo zavolá, místo standardního vyzváněcího tónu uslyší muziku, kterou si vyberete. Chcete si to zdarma vyzkoušet? Zřidili jsme číslo, zavolejte a uvidíte.

Jiří Kuruc|78

T-Mobile: Vyzváněcím tónům odzvonilo

T-Mobile: Vyzváněcím tónům odzvonilo

Do mobilu přichází personalizace telefonního čísla prostřednictvím hudby. S novou službou T-Mobilu si můžete nastavit uvítací tón, který lidé uslyší, když vám budou volat. Známe ceny a další podrobnosti.

Tomáš Votruba|75

T-Mobile nabídne muziku místo oznamovacího tónu

T-Mobile nabídne muziku místo oznamovacího tónu

Představte si, že někomu chcete zavolat. Do mobilu vyťukáte číslo a místo klasického tónu "tůt tůt" uslyšíte rockový nářez od Metallicy nebo sexy hlásek Britney Spears.

Tomáš Votruba|90

Vyzváněcí tóny jsou miliardový byznys

Vyzváněcí tóny jsou miliardový byznys

A u polyfonních melodií bude ještě větší, pokud nebudou vydavatelé příliš nenasytní. Na místě je ovšem otázka autorských práv. Kdo dostává za vyzváněcí tóny honoráře? Jejich autoři nebo známí interpreti?

Jiří Hlavenka|16

08.11.2002 16:00  Vyzváněcí tón pro váš telefon

08.11.2002 16:00 Vyzváněcí tón pro váš telefon

Pokud jste na sebe v profilu prozradili druh svého telefonu, máte možnost získat originální vyzváněcí tón.
Skupina Kosheen se představuje...

Dyn|6

23.11.2001 21:20 Konec Nokiagame - tón je odeslán...

23.11.2001 21:20 Konec Nokiagame - tón je odeslán...

Poté co se hráči zbavili strážců ve hře nepodobné "hadovi", jsem se přemístili na loď, kterou bylo potřeba dovést do cíle dle mapky. V lodi byla spousta nástrojů, které se daly použít jako například kompas, polohovací zařízení, stěrače, pohon nebo kormidlo. Každý z nástrojů ubíral z elementů jednotky za používání. Během cesty jsme měli najít krystal (možná ještě něco, bohužel jsem to nehledal...), pokud toto hráč neobjevil, bylo mu odečteno z jeho bodového score dalších několik elementů. Po dojezdu do místa transportu na všechny čekal dotazník s 20 otázkami. Po jejich vyplnění došlo k "transportu" Genevy. To si můžete přiblížit na následujících obrázcích nebo přímo v kompletní závěrečné flashové animaci, kterou jsme pro vás zazálohovali.

Dyn|22

4.11.2001 20:50 První poznatky ze hry Tóny

4.11.2001 20:50 První poznatky ze hry Tóny

Jak hrát nejlépe hru? Kterou úroveň obtížnosti zvolit? Na odpovědi na tyto otázky si ještě chvíli počkáme. Hra je nová a strategie se nerodí hned. V článku najdete alespoň souhrn toho, co můžete od jednotlivých úrovní čekat.



Dyn|43

Jaký si to uděláš, takový to máš …

Jaký si to uděláš, takový to máš …

Vytvořte si vlastní zvonění pro mobilní telefon. Není to tak těžké, jak se může na první pohled zdát.

Ivan Lukáš|9