Zaostřeno na detail. Soutěž o nejlepší makro má své vítěze. Tohle dokázali nafotit na iPhone 13 Pro

Apple letos poprvé pořádal fotografickou soutěž Shot on iPhone zaměřenou na makro fotografie. Impulsem pro ní byl nový makro režim focení u iPhonů 13 Pro a 13 Pro Max. Soutěže se zúčastnili fotografové, kteří Applu zaslali spoustu působivých snímků z celého světa, které následně hodnotila odborná porota.

Nakonec byla vybrána desítka nejlepších, které nyní Apple za odměnu zpropaguje. Stanou se totiž jako podklad na reklamní bannery lákající na fotografické dovednosti iPhonů ve vybraných městech a také se jim dostane prostor na oficiálním instagramovém profilu společnosti.

Apple iPhone 13 Pro 128GB Apple iPhone 13 Pro 128GB
nabízí 4 obchody za ceny od 21 270 Kč
Srovnat ceny na Živě

Nutno dodat, že snímky sice pochází rukou profíků, ale působivé snímky si z telefonem vytvořit i vy sami. Apple iPhone 13 Pro totiž dokáže zaostřit objekty opravdu s extrémní blízkosti v jednotkách až desítkách milimetrů, což přináší velice originální pohled. Pokud některý z nových modelů máte, vyzkoušejte, možná sami budete překvapeni, co dokážete s telefonem pořídit i když možná nebudou tak povedené jako ty oceněné Applem.

Vítězné fotografie ze soutěže Shot on iPhone se zaměřením na makro si můžete prohlédnout v galerii tohoto článku.

Diskuze (29) Další článek: Realme má dvě levné novinky. I s cenou „pod pět“ dokáže nabídnout velkou baterii a 50Mpx fotoaparát

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Apple, , , , , , Apple iPhone 13 Pro Max, Apple iPhone 14 Pro, Snímek, Detail, Focení, Shot on iPhone, Fotograf, Soutěž, Odborná porota, Makro, Fotografická soutěž, Pro +,